HomeSense categoriaTortosa posa en marxa un nou programa per promoure que tots els...

Tortosa posa en marxa un nou programa per promoure que tots els xiquets siguen competents en noves tecnologies

L’Ajuntament de Tortosa i l’Obra Social “la Caixa” han signat aquesta setmana l’acord que permetrà posar en marxa un nou servei d’atenció a la ciutadania. Es tracta del programa Ningú sense TIC, que permetrà habilitar aules TIC per facilitar la formació en l’ús de les noves teconologies, i facilitar d’aquesta manera la igualtat d’oportunitats i la cohesió social a Tortosa. 

L’accés a les noves tecnologies i l’adquisició de competències és fonamental per assolir, no només l’èxit a nivell educatiu, sinó també en l’àmbit laboral i social. És per això que l’accés gratuït i lliure a les TIC és determinant per evitar el fracàs i l’exclusió. A Tortosa, moltes famílies no tenen accés a les TIC a casa seua, per motius econòmics. Ara, aquest programa permetrà condicionar i equipar una aula a l’Espai Sant Joan, proveint els recursos humans que han de desenvolupar les accions programades. La iniciativa preveu crear cinc grups de 10 alumnes, d’edats que van des dels 5 anys fins al 16; dos grups més, de 16 alumnes, per a jóvens de 16 a 18 anys, i dos més d’entre 10 i 15 alumnes, destinats a les famílies. 

Aquesta setmana, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el director d’Institucions de l’Obra Social “la Caixa”, Joaquim Macià, han rubricat l’acord que preveu una aportació econòmica per part de l’Obra Social de 6.000 euros, dels 50.000 als quals ascendeix el programa.

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 89 = 96

Últimes notícies