HomeSense categoriaTortosa promou la figura del voluntariat a través de l'oficina habilitada a...

Tortosa promou la figura del voluntariat a través de l’oficina habilitada a la planta baixa de l’ajuntament

L’Oficina del Voluntariat de Tortosa, situada a la planta baixa de l’ajuntament, treballa des de fa setmanes per ampliar la xarxa de persones que volen participar de manera directa en la vida social de la ciutat a través d’alguna de les seues entitats. L’espai està pensat per atendre les consultes de persones que volen actuar com a voluntàries i, d’aquesta manera, poder-les posar en contacte amb les entitats que presten diversos serveis de voluntariat a la ciutat. 

El regidor de Joventut de Tortosa, Domingo Tomàs, ha assenyalat que la finalitat no és només d’estimular la gent jove, sinó també la resta de ciutadania que vol col·laborar amb alguna de les activitats que es duen a terme des del teixit social. Entitats que no només corresponen a àmbits d’assistència a les persones, sinó també esportives, culturals o de treball envers el medi ambient, entre d’altres. 

L’horari d’atenció al públic de l’oficina és de 10 a 13h i de 17 a 20h, els dilluns, i de 17 a 20h, els dijous. A més, compta amb perfils a les principals xarxes socials, i un bloc: voluntariattortosa.blogspot.com 

La presentació de l’oficina també ha servit per fer lliurament de dos premis que es van convocar amb motiu de la Festa de les Entitats Socials. El premi al millor projecte solidari ha correspost a Alcohòlics i Addictes Rehabilitats Associació de les Terres de l’Ebre (ARATE), per la prevenció i ajuda a la rehabilitació d’addiccions a la població en general. D’altra banda, també s’ha fet lliurament del premi convocat entre la ciutadania a través d’Instagram, consistent en un cap de setmana per a quatre persones a la xarxa d’Albergs de Catalunya i un vol en paramotor pel delta de l’Ebre. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

13 + = 19

Últimes notícies