HomeSocietatTortosa repara la coberta de la llotja del parc Teodor González per...

Tortosa repara la coberta de la llotja del parc Teodor González per preservar el seguici festiu de la ciutat

Esta setmana han començat les obres de reparació de la coberta de la llotja del parc municipal Teodor González de Tortosa, que és la seu de la Casa dels Gegants. Un edifici històric que té malmesa la teulada i on es realitza una intervenció per reposar les teules i acabar així amb el problema de goteres que pateix. Una situació que posa en risc la conservació dels elements de seguici festiu de la ciutat: els gegants, l’Àliga, les cucaferes, entre altres elements.

“La Casa dels Gegants és un dels edificis municipals on hem d’actuar per reparar goteres, però també serà necessari dur a terme actuacions similars al mercat municipal, l’Auditori, la biblioteca o l’espai Moreira”, ha explicat l’alcalde, Jordi Jordan, que avui ha explicat els treballs que es fan a la llotja, conjuntament amb la primera tinent d’alcaldia i regidora de Cultura, Mar Lleixà i la regidora d’Espai Públic i Serveis, Marga Abelló.

La renovació de la coberta de la llotja és una de les actuacions del Pla Cuidem Tortosa, concretament la número 49, un pla de xoc de manteniment i millora de la via pública i els equipaments municipals. Al parc Teodor González es faran altres millores com és la plantació d’un miler d’arbustos i la renovació dels lavabos públics. “Pel govern municipal és una prioritat el manteniment de la via pública i la millora dels diferents barris”, ha conclòs l’alcalde.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

88 + = 91

Últimes notícies