HomeSocietatUlldecona recupera la normalitat en el subministrament d’aigua potable

Ulldecona recupera la normalitat en el subministrament d’aigua potable

En les últimes hores Ulldecona ha recuperat la normalitat en el subministrament d’aigua potable i esta torna a ser apta per al consum de boca.

La setmana passada, tècnics d’Agbar van instal·lar una planta d’òsmosi invertida per filtrar l’excés de nitrats detectats des de principis del mes d’agost. Després de la seua posada en marxa i un cop ajustats els paràmetres de funcionament la xifra està per sota dels 50 mg/l tal com marca la normativa vigent.

Les darreres analítiques es troben en 41 mg/l al dipòsit de capçalera d’Ulldecona, motiu pel qual es va procedir a informar a la població que l’aigua que se subministra ja és apta per al consum de boca. Els pròxims dies es procedirà a la retirada dels punts de subministrament gratuït situats a la plaça Diputació, passeig de la Via, plaça Catalunya i avinguda Escoles.

A partir d’ara els tècnics de l’Ajuntament i Agbar, amb l’acompanyament de l’Agència Catalana de l’Aigua i les altres administracions implicades, avaluaran la viabilitat de mesures definitives per resoldre el problema de l’excés de nitrats i garantir el subministrament als diferents nuclis del municipi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies