HomeSalutUn brot de covid intern a l'HTVC endureix les restriccions de visites...

Un brot de covid intern a l’HTVC endureix les restriccions de visites i acompanyants

Un brot intern de covid entre els pacients a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, endureix a partir d’avui, les mesures de restricció en relació amb els acompanyants dels pacients.

D’una banda, l’objectiu és extremar la seguretat d’estos i dels professionals, i per l’altra, de preservar al màxim el funcionament de l’activitat ordinària de l’Hospital.

Això implica, que els pacients que van a una visita de consultes externes o a urgències ho han de fer sols, exceptuant aquells que per criteris de dependència, per ser menors, per tractar-se de parts o puerperi, o trobar-se en procés de final de la vida requerisquen un acompanyant.

Els pacients hospitalitzats poden rebre una única visita per dia, en horari de 13:00 a 16:00 h i de 19:00 a 21:00 h, exceptuant els pacients pediàtrics i les pacients obstètriques que poden estar acompanyats les 24 hores del dia.

Estos últims han de passar diàriament per Informació on se’ls demanarà el DNI i el telèfon i on han de lliurar el full d’Autoresponsabilitat covid-19 signat. Se’ls donarà una etiqueta identificativa amb un color diferent cada dia.

Pel que fa als pacients que es troben a la Unitat de Medicina Intensiva i a la Unitat de Cures Complexes, es comunica directament als familiars la informació mèdica i el règim de visites.

Els acompanyants dels pacients que van a quiròfan, han de facilitar el telèfon a l’administrativa que farà la recepció quirúrgica i els professionals responsables del pacient els trucaran en acabar la intervenció.

L’accés a l’HTVC per la porta principal romandrà obert de 8:00 a 23:00 h de dilluns a divendres. L’entrada de Rehabilitació segueix sent la recomanada per als professionals i l’accés de Consultes Externes per a aquells que van a visitar-se en estes.

S’està fent un cribratge massiu a tots els usuaris i professionals afectats, per tal de poder controlar el brot.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

86 + = 93

Últimes notícies