HomeSense categoriaUn total de divuit alumnes participen en el curs de soldadura organitzat...

Un total de divuit alumnes participen en el curs de soldadura organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre

BAIX EBRE // Un total de divuit d’alumnes participen en el curs de soldadura amb elèctrode i  revestit i TIG, que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la  societat Baix Ebre Innova i que es duu a terme al Viver d’Empreses de Camarles.  L’oferta formativa forma part del programa Formació d’Oferta en Àrees  Prioritàries (FOAP) que ofereix a les persones treballadores, preferentment en  situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial  i adaptada a les necessitats del mercat laboral.  

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura; el president de Baix  Ebre Innova, Josep Antoni Navarro i la consellera comarcal de Serveis Socials,  Laura Fabra, han donat avui la benvinguda als alumnes participants. “Oferim  aquest tipus de formació per tal de facilitar la inserció al mercat laboral dels  participants, a través d’una formació acurada i orientada a feines més  especialitzades”, ha manifestat Faura.  

Pel que fa a la durada del curs és de 720 hores, 40 de les quals de pràctiques  professionals en empreses i en acabar l’alumnat rebrà un certificat de  professionalitat. El curs està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. 

L’oferta formativa de Baix Ebre Innova inclou també un curs de gestió  administrativa i un altre d’auxiliars de comerç. Tots els cursos segueixen el  protocol de protecció i prevenció de covid-19.  

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 56 = 60

Últimes notícies