HomePolíticaVÍDEO · Estrada crida a omplir les urnes "amb paperetes antifeixistes, d'esquerres...

VÍDEO · Estrada crida a omplir les urnes “amb paperetes antifeixistes, d’esquerres i independentistes”

La candidata de la CUP a les eleccions d’aquest 12-M, Laia Estrada, ha fet una crida a omplir les urnes “amb paperetes antifeixistes, d’esquerres i independentistes“. Minuts després de votar al col·legi electoral de l’escola Rubió i Ors de Reus (Baix Camp), la candidata ha assegurat que és un dia “per defensar la terra i començar a construir un nou país“. Estrada també ha lamentat la incidència de Rodalies i ha remarcat que “no és una situació aïllada ni una anècdota“. Estrada ha criticat que la resposta de Renfe cap als usuaris sigui “que es busquin la vida“, sense oferir serveis alternatius. “Hi ha un problema estructural relacionat amb la manca d’inversió per part de l’Estat“, ha sentenciat.

Estrada ha votat amb el puny alçat pocs minuts després de les 10.30h del matí acompanyada de diversos membres de la CUP. “Convençuda, votaré al Sergi Saladié“, ha dit la candidata mostrant la seva papereta als mitjans de comunicació.

En l’atenció a mitjans, la candidata ha ressaltat que l’ incident de Rodalies també es relaciona “amb la manca de sobirania i la desídia d’uns governs que no s’han posat les piles“. “Amb aquests trens, com li hem de dir a la gent que deixi de fer servir el cotxe?“, s’ha qüestionat. Preguntada per la possibilitat que això afecti a la jornada de votació, la candidata ha dit que “òbviament” afectarà aquelles persones que s’havien de desplaçar, tot i que ha recordat que “en principi la gent vota al seu poble“.

Estrada també ha fet referència a la gran bossa d’indecisos que detecten les enquestes per aquest 12-M. “Pensem que fins a última hora no es veurà realment la composició del Parlament“, ha vaticinat. Malgrat tot, ha assegurat que té una “bona sensació” després de la campanya electoral. “Hem fet tot el que estava a les nostres mans per explicar-nos de la millor manera possible“, ha dit. “Hem volgut transmetre esperança a la gent en un país que està enfadat amb la classe política i mobilitzar la gent independentista d’esquerres perquè ningú es quedi a casa“, ha agregat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies