HomeSense categoriaVídeo · El cos de Bombers d'Amposta participa en la XVI edició...

Vídeo · El cos de Bombers d’Amposta participa en la XVI edició del concurs de rescat en accidents de trànsit

MONTSIÀ // Avui s’ha iniciat la XVI edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit, on el cos de Bombers d’Amposta competira amb 42 equips d’arreu de Catalunya.

Els equips estan formats per 6 persones: 1 amb tasques de comandament, 1 de sanitari i 4 bombers. Cada equip participarà amb una única maniobra, l’estàndard: té una durada de 20 minuts, en la qual s’haurà de rescatar una víctima estable.

Esta edició mantindrà el format de concurs, però no tindrà caràcter competitiu perquè no hi haurà classificacions finals. Tot i això, comptarà amb la participació d’un grup de quatre assessors, que valoraran les maniobres, es faran els brífings posteriors a l’exercici i es lliurarà l’informe amb els punts de millora de cada equip. Amb estes trobades, es volen implementar els nous procediments d’intervenció en accidents de trànsit, dinamitzar professionalment l’actuació i fomentar l’intercanvi de tècniques i metodologies de treball. En la seua llarga trajectòria, el Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit s’ha convertit en una eina formativa complementària al ventall de cursos específics oferts des de l’Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya als cossos de Bombers.

A causa de les restriccions sanitàries per la COVID-19, les maniobres de tots els equips es podran seguir en directe, en línia.

 

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 29

Últimes notícies