Este dijous ha començat una nova edició de la ruta “A Tortosa de Tapes” en què es poden degustar fins a un total de 21 tapes exclusives, elaborades per diferents establiments de la ciutat. Després que el 2023 no es fes, la capital del Baix Ebre recupera este esdeveniment gastronòmic que organitza anualment la Cambra de Comerç i l’Ajuntament de Tortosa amb el suport de l’associació d’hostaleria i turisme Platigot. El Águila, del grup Heineken, és la marca de cervesa que patrocina enguany la vuitena edició d’este certamen. El preu de la tapa i el quinto costa 4 euros. En esta edició, els xefs amb estrella Michelin Vicent Guimerà, del restaurant L’Antic Molí d’Ulldecona, i Pep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou, s’han encarregat de supervisar l’elaboració de les tapes.
Entre les tapes que es poden degustar n’hi ha que combinen la tradició i la creativitat, com la truita de patata desestructurada que oferix el restaurant Taula de Canvis o l’ou de mut del Bar Cristal. A part de les tapes, cinc restaurants: Moments, TdeTapa, el Parador de Tortosa, el Forn de la Canonja i la Torreta de Remolins oferixen menús a un preu de 30 euros.