HomeEducació2245 persones passen pel programa 6/16 del Pla Educatiu d’Entorn Tortosa

2245 persones passen pel programa 6/16 del Pla Educatiu d’Entorn Tortosa

 

El Programa 6/16 del pla educatiu d’entorn de Tortosa té un balanç positiu. Aquest és un projecte de treball en xarxa entre entitats publico privades que tenen l’objectiu d’integrar i ajudar als xiquets i les seves famílies que estan en risc d’exclusió. Al llarg del 2017 van passar 2.245 persones per les diferents activitats i tallers que s’han organitzat en el marc del Programa 6/16.

Des d’aquest projecte s’ha abordat al reforç educatiu, a l’educació de lleure i familiar per  tal de que tinguin les mateixes oportunitats que la resta. Al pla s’hi poden adherir qualsevol xiquet o xiqueta d’entre 6 i 16 anys i les seves famílies.

El Pla Educatiu Entorn el formen diferents Comissions de Treball que porten a terme diferents projectes els quals cada un s’encarrega d’abordar un tema com el treball i ocupació o salut comunitària. Al llarg del 2017 van passar-hi 2245 persones per totes les activitats i tallers que s’han organitzat.

La col·laboració público privada permet que els xiquets que estan dins d’aquest pla puguin accedir a campus o activitats extraescolars a l’estiu o durant la temporada escolar que no es poden permetre per problemes econòmics.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

30 + = 33

Últimes notícies