HomeGastronomiaEl Restaurant El Parc de Tortosa presenta les segones jornades de la...

El Restaurant El Parc de Tortosa presenta les segones jornades de la carn de caça

El passat 28 de març es van iniciar les segones Jornades Gastrocinegètiques al Restaurant El Parc de Tortosa, que s’estendran fins al 13 d’abril. Durant aquests dies el Restaurant oferirà un menú addicional especialitzat en carn de caça amb plats de fins a deu espècies cinegètiques diferents, caçades a les Terres de l’Ebre i arreu del territori nacional.

Per garantir una oferta variada i de categoria, el 27 de març, es va realitzar un sopar privat amb caçadors per tal que poguessin degustar els diferents plats abans d’incorporar-los a la carta. D’aquesta manera s’assegurava que el producte final s’adeqües als paràmetres de qualitat de l’oferta gastrocinegètica. Els assistents van valorar els plats positivament i van donar el seu aprovat.

Aquestes jornades tenen com a principal propòsit “posar en valor la carn de caça i la seva qualitat. És una carn més ecològica i més saludable que cap altra“, declara Jordi Bonfill, propietari del Restaurant El Parc. “És una manera de gaudir del que cacem i apreciar el sabor únic d’aquesta carn. D’aquesta manera, el Restaurant també amplia la seva oferta gastronòmica durant uns dies“.

Tots els productes cuinats durant les jornades han passat controls de qualitat exhaustius, sempre garantint el respecte per la natura.

El menú que s’ofereix, el qual tothom pot demanar en el restaurant per 65 euros per persona, ofereix, en primer lloc, una oferta de degustació formada per plats d’una gran varietat d’espècies diferents des de tudó, guatlla, porc senglar, cabra hispànica, perdiu, cérvol… Després, un plat principal on es podrà escollir entre el pato del delta, la daina, el conill de monte i el cabirol. De postre, un gelat de carbassa sobre terra de xocolata i cafè, molsa d’espinacs, coulis de carlota i taronja, anomenat “Lo Galatxo, un paradís“. També s’ofereix una àmplia oferta de vins i caves escumosos de la DO Terra Alta embotellats per Les vinyes del Convent.

A més del menú, també hi ha l’opció d’escollir plats de la carta de manera individual, plats que roden els preus d’entre 10 a 23 euros.

Galeria d’imatges

Foto: Claudio Ianau

Foto: Claudio Ianau

Foto: Claudio Ianau

Foto: Cedida

Foto: Cedida

 

Foto: Cedida

Foto: Cedida

Foto: Cedida

Foto: Cedida

Paula Vidal Bertomeu
Paula Vidal Bertomeu
Estudiant de pràctiques del grau de comunicació de la UOC
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies