En el marc de la quarta edició de la campanya “Aprofitem els aliments”, impulsada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el restaurant L’Antic Molí d’Ulldecona acollirà aquest 26 d’octubre un dinar especial GastroRecup, una proposta gastronòmica per conscienciar sobre el malbaratament alimentari mitjançant la creativitat i el compromís del sector de la restauració.
Els comensals viuran una experiència única i sorpresa, ja que el menú no es revelarà fins al mateix moment del servei. Els plats es cuinaran amb aliments en perfecte estat però que han estat descartats per motius com l’excés de producció o criteris estètics. Tot plegat cedit per empreses col·laboradores compromeses amb la sostenibilitat.
Aquest dinar forma part de la xarxa d’activitats que s’organitzen arreu del territori dins la campanya “Aprofitem els aliments”, que enguany compta amb la participació de més de 60 restaurants de tot Catalunya, així com altres iniciatives com la 5a Marató #JoEspigolo i el Gran Dinar d’Aprofitament Alimentari a Vic, amb més de 400 assistents.
Amb aquesta acció, L’Antic Molí reafirma el seu compromís amb una cuina responsable, creativa i connectada amb els valors de sostenibilitat i aprofitament, sent un dels restaurants que impulsen el moviment GastroRecup des de fa anys.
Us convidem a cobrir l’esdeveniment i descobrir de prop aquesta proposta gastronòmica compromesa amb el territori i el futur dels aliments.