HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catA Roquetes, ha arribat l’hora del canvi

A Roquetes, ha arribat l’hora del canvi

Quan fa unes setmanes assolia el repte de presentar-me com a candidata a l’alcaldia de Roquetes i la Ravaleta ho vaig fer plena d’il·lusió, ganes i respecte per tot el que comporta aquest càrrec, per la possibilitat i desig de convertir-me en la primera alcaldessa de Roquetes, amb respecte per la institució, però sobretot amb un gran respecte pels roqueteros, roqueteres, ravaleros i ravaleres, ja que ells són el principal objectiu per al nostre equip i pels qui estem creant el projecte de ciutat que aviat començarem a donar a conèixer.

A Junts per Roquetes i la Ravaleta, ens importa i molt, el benestar de la ciutadania i que sigui agradable el seu dia a dia, volem que tots i totes sentim orgull de la nostra ciutat, dels nostres ravals, de cada racó del terme. Volem un municipi agradable, atractiu, acollidor, cívic, sostenible i net per on poder passejar, fer vida social, conviure, participar de les activitats i serveis amb tothom, petits, joves i grans, respirant aquesta essència de “poble” tan bonica que volem continuar mantenint viva.

Gaudir de les festes, esdeveniments, i cadascuna de les activitats organitzades per les nostres entitats, mostrar i recomanar amb orgull a tots aquells visitants que vinguin a xalar i ser partícips de la nostra cultura, costums, gent i tradicions, a passejar per cada “plaça, camí i carrer” i com no, del nostre valor més apreciat, envoltats de natura poder donar un tomb i pujar a Caro.

Entregar-me plenament a la política municipal i fer-ho de la mà de la ciutat que m’ha vist néixer, créixer i que ara veu créixer també als meus fills, és si més no, apassionant i motivador. Una motivació i una passió que m’han animat a fer aquest pas tan important acompanyada en tot moment de la meva família, dels meus amics, amigues i d’un grup de persones impregnat de sentiment de “poble”, roqueteros i ravaleros de tota la vida que conjuntament, ja estem treballant per fer realitat un projecte engrescador, ambiciós, bonic, però sobretot realista on hi seran protagonistes tots els àmbits presents en la nostra societat. Per a nosaltres cada entitat compta, cada associació compta, cada persona compta. Volem una ciutat de tothom i per a tothom.

Roquetes i la Ravaleta necessiten un canvi, ara és l’hora de fer-ho possible i nosaltres volem liderar-lo, ens hi acompanyeu? Som-hi!

Lídia Saura Benaiges
Lídia Saura Benaiges
Candidata de Junts per Roquetes i la Ravaleta a l'alcaldia
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + = 10

Últimes notícies