HomeSocietatAcaba la millora i renovació de l’enllumenat públic del polígon industrial Valldepins...

Acaba la millora i renovació de l’enllumenat públic del polígon industrial Valldepins a Ulldecona

El passat mes d’octubre l’Ajuntament d’Ulldecona aprovava el darrer pas administratiu per tirar endavant els treballs de millora de l’enllumenat públic del polígon industrial Valldepins després dels estudis tècnics pertinents. Mitjançant l’adhesió a l’acord marc d’eficiència energètica de l’Associació Catalana de Municipis, s’adjudicava en aquell moment l’obra a l’empresa Muntatges Lleida S.A per un import total de 23.393,32 euros.

A mitjans de mes han acabat els treballs i han entrat en funcionament les noves lluminàries. En total s’han subministrat i instal·lat un total de 73 punts de llum Novatilu Milan M LED 80W, s’ha fet la substitució de les caixes de connexió amb fusibles i dels conductor d’alimentació, així com també s’ha dut a terme el desmuntatge i retirada de les lluminàries existents anteriorment segons ha explicat Toni Pascual, tinent d’alcaldia i regidor d’Hisenda, Indústria i Ocupació de l’Ajuntament d’Ulldecona.

Precisament una de les mesures més importants de foment de l’estalvi energètic i econòmic que està duent a terme durant el present mandat l’Ajuntament d’Ulldecona és el canvi d’enllumenat públic. A banda d’aquesta actuació al polígon industrial, s’acabarà aviat d’executar les obres de substitució de lluminàries i conductors elèctrics al nucli urbà amb una inversió que es va iniciar el 2019 per un import total de 521.000 euros. Les obres s’han anant fent en diferents fases i han rebut una subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Els canvis permetran un notable estalvi energètic, convertint-se així en una de les inversions més rentables fetes els darrers anys al municipi, tant a nivell econòmic com a nivell de sostenibilitat mediambiental. També s’ha executat ja aquest any el projecte de millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic dels Valentins per un import de 36.446 euros. L’actuació va permetre la renovació de les lluminàries existents i columnes amb defectes a diferents carrers del nucli dels Valentins, a banda del pertinent estalvi energètic. D’altra banda, actualment s’està redactant també el projecte tècnic del canvi d’enllumenat públic al Barri Castell.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 6 =

Últimes notícies