HomeSense categoriaAcció Climàtica dobla les subvencions per a les franges de protecció

Acció Climàtica dobla les subvencions per a les franges de protecció

TERRES DE L’EBRE // El Departament d’Acció Climàtica ha incrementat la partida pressupostària destinada a ajuts per a l’execució de franges. El conjunt de les subvencions passa de mig milió a gairebé un milió d’euros. D’esta manera, la Generalitat dona cobertura a totes les sol·licituds, cosa que permetrà a 77 ajuntaments la realització de 301 actuacions d’este tipus.

Segons la Llei 5/2003 de franges, correspon als ajuntaments la redacció i aprovació del plànol de delimitació d’urbanitzacions, nuclis de població, edificacions i instal·lacions de cada municipi. Actualment, ja disposen del plànol el 50% dels municipis amb terreny forestal.

Per la seva banda, en relació amb la prevenció, Acció Climàtica, amb la col·laboració d’Interior, treballa en un Pla d’infraestructures estratègiques dels massissos forestals per preveure el comportament del foc, identificar necessitats i executar camins, punts d’aigua i espais oberts per aturar les flames. Aquest pla preveu 34 projectes. N’hi ha 16 que ja estan redactats; 12, en procés de redacció o en revisió; i, finalment, 6 més encara per definir.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 1 =

Últimes notícies