HomeSense categoriaAcord entre la UPC i el Parc Natural per assessorar a Costes...

Acord entre la UPC i el Parc Natural per assessorar a Costes per les obres d’emergència al Delta de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // El cap del servei provincial de Costes, Antoni Espanya, es van reunir al Trabucador el passat divendres amb diversos especialistes que aporten el seu assessorament als treballs de restauració que s’executen a la barra. Es tracta dels doctors de la Universitat Politècnica de Catalunya, Agustín Sánchez-Arcilla i Vicenç Gràcia, així com el director del Parc Natural, Francesc Vidal. A la reunió van assistir membres de la Taula de Consens, del Ministeri, les empreses constructores, i de l’empresa de seguretat i seguiment ambiental.

Durant la reunió es van valorar els treballs que es porten a terme al Trabucador realitzats la setmana passada per a la restauració parcial. El primer objectiu implica unir les dos parts per permetre la sortida dels vehicles que es van quedar atrapats divendres 8 de maig pels efectes de la llevantada. Seguidament passaran a eixamplar la barra fins a una amplada de mitja de 50 metres.

La Direcció General de la Costa i el Mar del Ministeri per a la Transició Ecològica va decidir a finals d’abril aixecar la suspensió temporal acordada el passat 16 de març de les obres d’emergència a tot el territori espanyol amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma. A la província de Tarragona la inversió és de 3,5 M€ i afecten a tota la costa de nord a sud. Els treballs dirigits des del Servei Provincial de Costes van començar la setmana passada amb cincs empreses adjudicatàries distribuïdes per tot bel litoral. Amb un termini de dos mesos esperen que estiga tot executat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 88

Últimes notícies