HomeSense categoriaEls ajuntaments d'Amposta, Alcanar i la Ràpita reobren l'atenció al públic

Els ajuntaments d’Amposta, Alcanar i la Ràpita reobren l’atenció al públic

MONTSIÀ // Alguns ajuntaments del Montsià reobren esta setmana l’atenció al públic, però seguiran prioritzant l’atenció telefònica i telemàtica. Les gestions i consultes que es podran fer, així com les condicions en què s’han de fer, canvien segons el consistori. Així doncs, a Amposta per rebre atenció presencial o reunir-se amb tècnics i càrrecs electes, així com realitzar determinats tràmits, com el de padró o consultes individualitzades a l’Oficina de Gestió Tributària, caldrà demanar cita prèvia i serà obligatori accedir a les dependències municipals amb mascareta; però però no serà necessari demanar-ne per a registrar instàncies. 

A la Ràpita, s’han tornat a posar en marxa l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana, secretaria, intervenció, urbanisme, el Punt d’Informació Juvenil i els serveis socials, als quals també caldrà demanar hora amb antelació, sempre que es requerisca l’atenció presencial, i en cas que es puga fer el tràmit de manera telemàtica, es prioritzarà este mètode. A Alcanar, no s’atendran les persones que es personen al registre d’entrada sense haver concertat la cita. El consistori canareu seguirà tancat al públic, només s’atendran presencialment els tràmits en matèria de registre d’entrada, és a dir, exclusivament per a la presentació de documents, escrits, sol·licituds i altres tràmits urgents que no puguen realitzar-se a través de mitjans electrònics. La resta de departaments, tècnics i consultes generals es continuaran atenent per telèfon o correu electrònic. Tant a la Ràpita com a Alcanar recomanen l’ús de la mascareta per accedir als ajuntaments. 

Al Baix Ebre, des de dilluns passat, amb l’entrada a la Fase 1 de la desescalada, l’Ajuntament de Tortosa ja va recuperar part de l’atenció ciutadana presencial, que durant el confinament havia quedat restringida a casos urgents i inajornables. Des de fa una setmana, es pot acudir sempre amb cita prèvia a les dependències municipals de Tortosa per fer tràmits al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC), a la gestió d’ingressos i al departament de llicències. Al consistori, s’han adaptat circuits d’entrada i de sortida per garantir les distàncies de seguretat, i també s’han instal·lat mampares de protecció per a atendre a les persones, així com recomanen l’ús de mascaretes. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies