HomeMedi AmbientADEC Assessors fa una aposta per la sostenibilitat amb la instal·lació de...

ADEC Assessors fa una aposta per la sostenibilitat amb la instal·lació de plaques solars i la reducció de plàstics d’un sol ús

El despatx d’advocats i economistes ADEC Assessors ha fet un pas endavant en la seva política de sostenibilitat ambiental amb un paquet d’accions que suposaran també un important estalvi econòmic a l’empresa. Per una banda s’ha previst la instal·lació de dotze plaques fotovoltaiques i, per l’altra, un pla per eliminar els plàstics d’un sol ús i incentivar els materials reutilitzables.

Les plaques solars que s’instal·laran al terrat de la seu d’ADEC a Tortosa tindran capacitat per generar un estalvi energètic que equivaldrà a evitar la tala de 162 arbres a l’any. Les dotze plaques tindran en total un potència instal·lada de 6,06 Kw. Això suposarà un estalvi energètic de més del 40%, l’equivalent a l’energia consumida quatre hores al dia, i permetrà generar més de 8.400 Kw d’energia neta a l’any. El que és el mateix: evitarà llançar a l’atmosfera 3.236 Kg de CO2 cada any.

La segona acció del pla de sostenibilitat d’ADEC preveu implementar mesures per reduir l’ús de plàstics en l’activitat diària del despatx. Els plàstics d’un sol ús, com els gots o els coberts, seran substituïts per utensilis de materials de més durabilitat que permetin un ús prolongat. Per evitar també el malbaratament d’ampolles de plàstic, s’han instal·lat fonts d’aigua en diversos punts per incentivar els treballadors a omplir les seves pròpies ampolles reutilitzables.

Els socis fundadors d’ADEC, Ferran Bel i Josep Maria Carbó, han destacat que l’empresa ha adoptat com un valor més la necessitat de reduir la seva petjada ecològica tot el possible. “De manera humil, cal que tots contribuïm a minimitzar l’impacte de les nostres activitats. Es pot fer amb petites accions que no només son un estalvi per al planeta, sinó que un cop les poses en marxa, fa que una empresa sigui també més eficient econòmicament”, han assenyalat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 88 = 97

Últimes notícies