HomeSocietatAdif cedirà l'antiga estació de Camarles per fer dos habitatges socials d'urgència

Adif cedirà l’antiga estació de Camarles per fer dos habitatges socials d’urgència

Adif cedirà, al Consell Comarcal del Baix Ebre, l’antiga estació de tren de Camarles perquè s’hi construeixin dos habitatges socials d’urgència.

D’aquests allotjaments temporals de curta estada només n’hi ha a Tortosa i la institució ha impulsat aquest projecte per ampliar la xarxa a altres municipis de la comarca. En el ple de  divendres  es  va aprovar la forma del conveni amb Adif i la inversió, per part de la institució comarcal, de 61.000 euros per rehabilitar l’edifici i equipar dos habitatges.

Els destinataris seran persones o famílies afectades per catàstrofes, incendis, inundacions o d’altres problemes, que els obligui a abandonar la seva residència habitual.

També se’n beneficiaran persones desnonades per sentència judicial, per declaració municipal de ruïna de l’edifici, o per conflictes familiars, entre d’altres. 

En el plenari del Consell Comarcal del Baix Ebre també s’ha aprovat implementar la Targeta Solidària de prepagament amb la qual es canalitzaran progressivament els ajuts d’urgència social del Tiquet Fresc que incentiva el consum de productes frescos per a persones en el llindar de la pobresa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 67 = 72

Últimes notícies