HomeCulturaAlcanar inaugura una nova sala polivalent per a acollir exposicions i activitats...

Alcanar inaugura una nova sala polivalent per a acollir exposicions i activitats culturals

A partir del pròxim divendres 13 d’octubre Alcanar disposarà d’un nou espai per a la cultura. I és que divendres s’inaugura la sala annexa a la Biblioteca municipal Trinitari Fabregat. Una sala polivalent que servirà per a acollir exposicions i altres activitats culturals. L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, recorda que “aquesta ampliació era del tot necessària per a descongestionar l’actual biblioteca i per a poder encabir més propostes i més públic quan es fan les diferents activitats”.

El tret de sortida al nou espai cultural serà l’exposició fotogràfica de Rafel Espuny “Passejant pel poble”, amb fotografies realitzades pel fotògraf canareu a carrers i indrets del municipi d’Alcanar.

La sala annexa a la biblioteca es va començar a construir a l’estiu de l’any passat i el pròxim divendres obrirà les portes al públic. La sala disposa de 168 metres quadrats, amb la capacitat per a 121 persones. La nova sala complementarà i  ampliarà l’oferta cultural de la biblioteca municipal, que compta amb una programació estable d’activitats culturals, com ara xarrades, espectacles, exposicions i concerts, entre altres.

La inversió en la Sala Polivalent ha estat de 427.455,17 euros amb l’aportació per part del Departament de Cultura de 378.489 euros (17.847,50 euros per a la redacció de projecte, 334.998,00 euros per obra i 25.643,74 euros per mobiliari i maquinari) i l’Ajuntament d’Alcanar ha aportat 48.965,93 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies