HomeInfraestructuresAlcanar inicia obres d'asfalt en diversos carrers del municipi

Alcanar inicia obres d’asfalt en diversos carrers del municipi

L’Ajuntament d’Alcanar ha executat diferents obres als carrers del municipi per a millorar la seguretat i la mobilitat del veïnat.

Les obres han consistit en asfaltar el tram inferior de la plaça dels països Catalans d’Alcanar, davant del centre cívic 1 d’octubre.

D’altra banda, s’ha actuat a diferents zones d’Alcanar Platja. Una de les actuacions ha consistit a treure els pins de la part més exterior de la rotonda perquè les seues arrels estaven malmetent i aixecant l’asfalt. També s’ha tret l’asfalt existent i s’ha rebaixat la profunditat de la plataforma de la calçada que estava afectada per les arrels dels pins.

Després del sanejament s’han fet els treballs de reasfaltatge d’esta zona de la rotonda, una vegada s’ha assegurat que les arrels no el tornaran a malmetre. També s’ha asfaltat el carrer Babor d’Alcanar Platja, que connecta l’avinguda del Mar amb el camí del Mas del Sec, també malmés pels aiguats de l’1 de setembre. Per este motiu, s’ha aprofitat l’actuació per a modificar els pendents i millorar el desguàs d’aigua de pluja en aquesta zona.

Les actuacions han estat adjudicades a l’empresa BECSA com a obra menor i per un import de 30.616,07 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

57 + = 67

Últimes notícies