HomeTerres de l'EbreERC denuncia les males formes del regidor Germà Ciscar que li diu...

ERC denuncia les males formes del regidor Germà Ciscar que li diu a l’alcalde durant un ple que vagi amb compte de no patir un accident

MONTSIÀ // La secció local d’Esquerra Republicana a Amposta i el grup Municipal d’Esquerra d’Amposta han fet públic un comunicat per lamentar l’actitud del portaveu de Som Amposta, German Ciscar, durant el ple de l’ajuntament. Segons ERC, “una vegada més el senyor German Ciscar ha faltat a l’honorabilitat de tota la ciutadania d’Amposta amb les males formes al ple i la falta de respecte que en aquest cas era cap a l’alcalde d’Amposta el senyor Adam Tomàs. Denunciem que no és la primera vegada, en altres ocasions s’han arribat a produir actes de violència verbal i intimidacions, que no sempre han estat dirigits cap a regidors o regidores del nostre grup municipal. Malauradament són actituds reiterades que no permeten el debat polític que s’hauria de produir al ple de la nostra ciutat. Un debat polític ric, plural, divers, respectuós i amb llibertat d’expressió per a tothom, i sobretot, centrat en la política, ara més necessari que mai”.
La reacció d’ERC-Amposta som a conseqüència dels fets ocorreguts al ple extraordinari celebrat dimarts 19 de gener i on en un moment del debat el regidor German Siscar li ha dit a l’alcalde, Adam Tomas “vagi amb compte que no tingui un accident” i “si et poses xulet cobres”. El regidor de SOM Amposta estava acusant al govern municipal d’endollar a treballadors. L’alcalde ho ha negat i ha reptat Ciscar a presentar una denúncia. I de fet li ha dit que, si volia, l’acompanyava al jutjat, a la qual cosa Ciscar ha reaccionat amenaçant-lo.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 5 = 7

Últimes notícies