HomeSocietatAmposta ofereix formació i treball a 14 joves amb el programa Formació...

Amposta ofereix formació i treball a 14 joves amb el programa Formació Professional i Ocupacional Dual

L’Ajuntament d’Amposta engega el nou programa Formació Professional i Ocupacional Dual, una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya que vol millorar la qualificació professional i l’ocupació del jovent de la ciutat. Previst per al febrer, oferirà a 14 joves un contracte d’un any per a la formació i el treball. D’aquesta manera, els participants dedicaran el 75% de la jornada laboral a treballar i el 25% restant es formaran i obtindran una titulació relacionada amb el sector. En aquest cas, els joves contractats duran a terme formació i tasques d’auxiliar de magatzem, manipulació de transpalets i carretons de mà, atenció bàsica al client i ofimàtica.

Els requisits per participar en el programa són tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrit o inscrita a Garantia Juvenil i a l’Oficina de treball com a Demandant d’Ocupació no Ocupat (DONO) i tenir una qualificació baixa. El programa Formació Professional i Ocupacional Dual es duu a terme de manera conjunta amb l’empresa Effective Logístics & Picking, qui assumirà la contractació dels 14 joves.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s en aquest enllaç (https://bit.ly/3fvmzdf), trucant al 977704027 o enviant un correu electrònic a lcorbera@amposta.cat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

78 + = 87

Últimes notícies

-->