HomeSense categoriaAmposta posa en marxa l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb el servei de cita...

Amposta posa en marxa l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb el servei de cita prèvia

L’Ajuntament d’Amposta ha posat en funcionament l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania als baixos de l’Ajuntament. De moment, s’ha iniciat amb dos serveis, el de cita prèvia i el de gestor de cues per a alguns tràmits concrets de l’Ajuntament, uns serveis que s’aniran estenent a altres tràmits municipals. “Des del dia que vam assumir el govern municipal ens ha preocupat millorar de forma progressiva el funcionament intern de l’Ajuntament amb l’únic objectiu d’oferir la millor atenció a la ciutadania; ara fem un pas més endavant posant en marxa l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania”, ha dit l’alcalde, Adam Tomàs.

Pel que fa a la cita prèvia, es pot sol·licitar per als serveis de registre general, acollida i immigració i padró i estadística des de la pàgina web amposta.cat/citaprevia o bé al mateix ajuntament, a la planta baixa. “Això permetrà reduir el temps d’espera en l’atenció ciutadana”, afegix l’alcalde, “i esperem anar-ho ampliant de forma progressiva a altres tràmits amb el personal tècnic municipal i les regidores i regidors de l’Ajuntament”.

Amb la voluntat d’ordenar l’atenció ciutadana, a la planta baixa de l’edifici consistorial s’ha habilitat també un servei de gestió de cues  a través d’un dispensador de tiquets. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 11 = 14

Últimes notícies