HomeEsportsEls esportistes del WSG estaran allotjats en 24 hotels de les Terres...

Els esportistes del WSG estaran allotjats en 24 hotels de les Terres de l’Ebre i 2 del Baix Camp

Les dos principals logístiques que més preocupaven des d’un bon començament als membres del comitè organitzador dels World Sports Games 2019, el transport i l’allotjament dels esportistes, semblen resoltes. D’una banda, el relatiu al moviment intern dels equips i esportistes per a desplaçar-se des dels seus hotels fins a les instal·lacions esportives on tindran lloc les competicions està pràcticament decidit, i només pendent d’alguns petits detalls en funció de l’enquadrament final de la competició. D’esta manera i fent ús de diferents fórmules com la utilització de línies regulars en alguns casos, ampliades puntualment durant la setmana dels jocs, i la contractació de serveis d’autobusos discrecionals quan siga necessari es podrà garantir el moviment dels milers de persones que es mouran per les Terres de l’Ebre durant els sis dies que duren els jocs populars. L’altre aspecte que des d’un primer moment inquietava els organitzadors era el relatiu a l’allotjament de les diferents delegacions sobretot pensant, com així ha sigut, que s’acabarien superant amb escreix els 2.700 participants dels jocs de Riga del 2017.

Al final seran un total de 26 hotels, 24 de les Terres de l’Ebre i 2 del Baix Camp, els que acolliran als esportistes que han formalitzat la inscripció a través del CSIT, la institució que impulsa el WSG. Són els mateixos esportistes, a través de les seues delegacions, els que es fan càrrec del cost de la seua estada aquí i que varia en funció del tipus d’hotel que han escollit. La forquilla pels sis dies d’estada a les Terres de l’Ebre oscil·la entre els 315 i 515 euros, que inclou cinc pensions completes, els drets d’inscripció, transport i un pack benvinguda.

En el cas dels esportistes que no facen ús d’hotel, sobretot els ebrencs i aquells catalans que puguen retornar a dormir al seu lloc d’origen, el preu de la inscripció va quedar fixat en 80 euros, perquè una part està directament subvencionada per la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC). En el cas dels esportistes tortosins, que s’espera que siga una de les delegacions importants dels jocs que tindran lloc del 2 al 7 de juliol, l’Ajuntament va obrir una línia de subvencions per les inscripcions dels clubs de la ciutat. 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

85 + = 95

Últimes notícies