HomeCulturaAmposta signa convenis de col·laboració amb quatre entitats culturals de la ciutat

Amposta signa convenis de col·laboració amb quatre entitats culturals de la ciutat

L’Ajuntament d’Amposta i quatre entitats culturals de la ciutat van signar els convenis de col·laboració amb la finalitat de continuar desenvolupant activitats referents al territori.

L’Associació de Teatre i Circ de les Terres de l’Ebre, el Delta Chamber Music Festival, l’Associació Sociocultural Tarambana i l’Institut d’Estudis Comarcals van rebre un total de 80.000, repartits en funció de les activitats que promou cada entitat.

Estes subvencions s’atorguen amb l’objectiu potenciar serveis culturals d’interès local, promocionar la cultura com a dinamitzador de la ciutadania i propiciar noves formes de difusió de la cultura que alhora promocionen el nom d’Amposta.

En el cas de l’Associació de Teatre i Circ de les Terres de l’Ebre, amb l’organització del Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta (FesticAM); l’Associació Delta Chamber Music Festival, amb el festival internacional de música de cambra que porta el seu mateix nom; l’Associació Sociocultural Tarambana per continuar promovent activitats com el teatre familiar de La Xarxa; i l’Institut d’Estudis Comarcals (IEC) per fomentar la investigació cultural i històrica a la ciutat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

70 + = 74

Últimes notícies