HomePolíticaÀngels Llombart, de Junts, substituïx Josep Ramos a l’alcaldia de Rasquera

Àngels Llombart, de Junts, substituïx Josep Ramos a l’alcaldia de Rasquera

Àngels Llombart, de Junts, és la nova alcaldessa de Rasquera en substitució de Josep Manel Ramos, d’Esquerra Republicana. Este dimarts, dia 23, es va fer el relleu a l’alcaldia en compliment del pacte de legislatura entre les dos formacions de govern a l’Ajuntament.

En declaracions a este setmanari, Llombart ha assegurat que la línia de govern serà continuista respecte de l’inici del mandat, i ha posat l’accent en la necessitat que part del terme puga acollir alguna instal·lació fotovoltaica “que repercutisca en les finances municipals per tal d’ajudar a pal·liar-ne el dèficit i tenir marge de maniobra per a impulsar algunes millores”.

Els projectes d’energia solar que es van projectar al municipi van ser desestimats fa mesos per la ponència d’energies renovables, que s’ha suprimit amb la modificació del Decret d’emergència climàtica, i l’Ajuntament va aprovar fins i tot portar la resolució al contenciós administratiu.

Amb els fons suficients, la nova alcaldessa assegura que les prioritats serien “l’arranjament d’alguns carrers, també del clavegueram, i les conduccions d’aigua potable”.

Rasquera és l’únic municipi de les Terres de l’Ebre on governa la coalició del govern de la Generalitat: Esquerra Republicana i Junts, com també ho fan al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies