HomeCulturaTortosa aglutina els principals artistes contemporanis del territori amb l’exposició ‘L’ermita sota...

Tortosa aglutina els principals artistes contemporanis del territori amb l’exposició ‘L’ermita sota l’aigua’

Este 2021, Tortosa Capital de la Cultura Catalana ha volgut oferir una mirada àmplia sobre el fet cultural. I precisament amb esta premissa com a punt de partida, el Museu de Tortosa acull l’exposició L’ermita sota l’aigua, una mostra en la qual quinze artistes que treballen al territori -però també altres que han vingut de fora per a treballar-hi i d’altres que se n’han anat a fora a adquirir talent i després han tornat- mostren obres inèdites i de diverses disciplines.

Els creadors són l’artista visual Alba Corral, les pintores Antònia Ripoll, Mari Chordà, Pilar Lanau, Elisabeth Sabala i Aura Roig, l’il·lustrador Ignasi Blanch, l’escultora Cinta Sabaté, els pintors Jaume Rocamora, Sergi Ramírez i Leonardo Escoda, l’artista multidisciplinar FMG i Núria Arias, l’escultor i ceramista Rainer G Schumacher o el dissenyador de moda Joan Salvadó.

El resultat és una mostra de treballs i processos artístics pluridisciplinària, que combina autors novells i artistes reconeguts i amb una llarga trajectòria. Tot plegat, convertix l’exposició en un dels esdeveniments més rellevants de la temporada a la demarcació en l’àmbit artístic. Jaume Vidal Arasa, comissari de l’exposició, l’ha definit com a “revalorització del talent en un territori de cruïlla i d’acollida”.

Paral·lelament a l’exposició, s’ha realitzat un vídeo sobre cada artista, amb entrevistes i imatges de l’espai on desenvolupa la seua faena. A través d’un codi QR disponible a les cartel·les, el públic podrà aprofundir en cada una de les obres i en el seu autor.

La mostra es podrà veure a la sala Antoni Garcia del Museu de Tortosa fins al febrer de 2022. La mostra estarà oberta de dimarts a divendres de 10 h a 13.30 h; els dissabtes, de 10 h a 13.30 h i de 15.30 h a 18.30 h; i els diumenges i festius, de 9.30 h a 13.30 h.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + = 17

Últimes notícies