HomeEsportsAntonio (MC Alcanar) i Betrian (MC Móra d'Ebre), campions de la Copa...

Antonio (MC Alcanar) i Betrian (MC Móra d’Ebre), campions de la Copa Catalana de Supermotard

Encara resta una prova per finalitzar la Copa Catalana de Supermotard, prevista per al 24 d’octubre al circuit d’Alcarràs, però Jordi Antonio (MC Alcanar) i Eduard Betriu (MC Circuit Móra d’Ebre), són ja matemàticament campions de les seues categories. La penúltima prova amb poca participació, va tenir com escenari el circuit lleidatà del Pla de Sant Tirs.

En el Trofeu SM Road, nova victoria de Jordi Antonio (MC Alcanar), que es va imposar en les dos mànegues, pe davant d’Àlex Grau i Gerard Andreu. A la classificació general suma un total de 235 punts, pels 154 del segon classificat, Àlex Grau (MC Porqueres), i els 109 de Marc Cortell (MC Sant Celoni). Ocupa la quinta posició Àlex Manzella (MC Circuit de Móra d’Ebre), amb 68.

En SM Road+35, títol d’Eduard Betrian (MC Mòra d’Ebre), assegurat ja en l’anterior prova, amb un total de 188 punts, que no va participar en aquesta. Els 50 punts sumats pel seu company d’equip Josep Maria Sánchez, li han servit per a situar-se en el segon lloc de la classificació general amb 124 punts, per davant de Rafael Molina (MC Polea SX), amb 105. El 24 d’octubre es disputarà l’última prova al circuit d’Alcarràs.