HomeEsportsArnau Monllau finalitza en segona posició del Campionat d'Espanya de Supermoto en...

Arnau Monllau finalitza en segona posició del Campionat d’Espanya de Supermoto en la categoria SM 250 Road

ESPORTS // Arnau Monllau (MC Amposta), ha finalitzat en segon lloc del Campionat d’Espanya de Supermoto en la categoria SM 250 Road, després de disputarse la quarta i última prova de la competició, al Complex del Motor de la ciutat valenciana d’Albaida, amb altes temperatures que no van impedir viure unes mànegues espectaculars, per part del públic que després de més d’un any fent curses a porta tancada, van poder accedir a les instal·lacions.

En SM-250 van pujar al podi Julen Àvila (CECV Alcarràs) com a guanyador, amb segon lloc d’Arnau Monllau i tercer de Jordi Losada. Aquest ha estat el mateix ordre de la classificació final amb Julen Avila com a campió amb 200 punts, subcampió Arnau Monllau amb 170 i en tercer lloc Jordi Losada amb 146.

En SM Road, victòria de Mauro González, seguit d’Àlex Ruiz i Loris Ford. En novena posició es va classificar Pau Monllau (MC Amposta), que en la classificació general ha ocupat la quarta plaça, i Jordi Antonio (MC Alcanar), la dotzena. El campió ha estat Àlex Ruiz.

En SM Road +30, Borja Mas, Miguel Ángel Rodríguez i Aitor Arizmendi van ocupar per aquest ordre les tres primeres posicions, amb quart lloc per Eduard Betriu (MC Circuit de Móra d’Ebre), a continuació en el quart.

En la classificació general s’ha imposat Miguel Àngel Rodríguez amb 194 punts, amb segon lloc d’Eduard Betriu amb 136.