HomeSense categoriaERC Deltebre presenta un pla de manteniment dels parcs infantils

ERC Deltebre presenta un pla de manteniment dels parcs infantils

BAIX EBRE // El grup municipal d’ERC Deltebre ha denunciat l’estat de manteniment de la majoria de parcs infantils del municipi de Deltebre. 

El portaveu republicà Joan Alginet ha anunciat que el passat 3 de juny van registrar una moció per tal de millorar el manteniment dels parcs infantils mitjançant un pla de manteniment que incloga entre altres accions la senyalització de les franges d’edat i que els parcs infantils siguen inclusius.

Alginet ha denunciat “el tacticisme constant” del govern d’Enlairem Deltebre amb totes aquelles qüestions que no tenen previstes ni planificades. “Que quatre dies després de registrar la moció d’ERC, el govern municipal anuncie una inversió de 200.000 euros per a la millora dels parcs infantils, és la senyal que no hi ha full de ruta i van a remolc nostre” ha afegit el portaveu republicà.

A més des d’ERC afegeixen que al debat sobre el pressupost 2021 mai es va enumerar esta acció com a prioritària. Alginet va concloure que “els parcs infantils fa mesos que estan en unes condicions de deixadesa absoluta, i que donen una imatge de municipi brut i que no pensa en les seues xiquetes i xiquets.”

Esquerra Republicana a Deltebre presentarà també una moció per tal d’impulsar el Consell Municipal de Cultura, iniciativa que va posar-se en marxa a la legislatura 2011-2015 i essent regidor de Cultura Joan Alginet, i que amb l’arribada del govern de Lluís Soler es va deixar de convocar. “Ara que hem impulsat consells municipals com el del Sector Primari, el de Salut, el de Dones o el de Gent Gran, és l’hora d’impulsar de nou el Consell Municipal de Cultura, que va funcionar amb èxit i amb molta participació” ha comentat Alginet.

Pel portaveu d’ERC no hi ha excusa que valga per tal de no reactivar-lo, i més quan hi ha reglament aprovat en ple i entitats culturals que coneixen l’experiència que va comportar en el passat. “Si no el reactiven, és perquè es deuen pensar que porta l’accent d’un govern d’ERC i PSC del qual en vaig formar part, i s’equivocaran” ha sentenciat Alginet.

Finalment els republicans presentaran una moció de suport per a la incorporació del permís retribuït de menstruació i climateri a l’Ajuntament de Deltebre. Moció que han aprovat alguns municipis de Catalunya i que preveu que s’incopori un permís retribuït de menstruació climateri dirigit a les dones treballadores de l’Ajuntament com a dret d’un mínim de 8 hores mensuals.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 26 = 28

Últimes notícies