HomeSense categoriaDeltaChamber Music Festival convoca una audició per seleccionar el músic Young Talent...

DeltaChamber Music Festival convoca una audició per seleccionar el músic Young Talent de l’edició del 2022

TERRES DE L’EBRE // DeltaChamber Music Festival ha obert la convocatòria d’audició per seleccionar el músic que formarà part del Programa Young Talent 2022. El programa és una iniciativa per formar i impulsar professionalment el talent jove del territori que destaca per la seua excel·lència. Una aposta per apropar la formació de música de cambra a tots els músics del país i que compta amb una clara vocació pedagògica, artística i multidisciplinària.

Si bé és cert que el programa ja fa anys que es duu a terme, enguany, amb l’objectiu d’arribar a més músics interessats a participar-hi, serà la primera vegada que es realitzi una audició oberta i presidida per un jurat professional. La iniciativa compta amb l’impuls i la col·laboració dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre del Departament de Cultura.

El músic seleccionat participarà durant l’edició del festival del 2022, on formarà part dels assajos i del programa de concerts. A més, el festival assumirà totes les despeses derivades de la seua participació. Una magnífica oportunitat per intercanviar coneixements i experiències amb els solistes del festival, una generació de professionals que són professors catedràtics superiors d’universitats i escoles superiors europees i/o membres i solistes d’orquestres internacionals del més alt nivell.

Per poder participar-hi serà indispensable inscriure’s prèviament abans del 5 de juliol de 2021, a través de la web deltachambermusicfestival.com, on també es poden consultar les bases de la convocatòria. L’audició, que serà presencial i oberta al públic, tindrà lloc el 2 d’agost de 2021 a Amposta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 7 =

Últimes notícies