HomeGastronomiaArriben les jornades de la galera a les Terres de l'Ebre amb...

Arriben les jornades de la galera a les Terres de l’Ebre amb més de 40 restaurants participants

La Ràpita, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar i Alcanar són les poblacions on es podran degustar aquests menús especials. A la nostra ciutat, concretament, són vuit els restaurants que oferiran aquests menús de la galera, amb preus que oscil·len entre els 40 i els 50 euros, i que inclouen receptes com la crema de galeres amb galera cruixent, allipebre de rap i galeres amb mongetes, bunyols de galera, galeres a la planxa amb bolets, arròs bomba melós amb galeres i carxofes o les galeres saltades amb calçots. El maridatge d’aquests menús es farà amb vins DO Terra Alta.

La galera és característica de les zones properes a deltes i és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A més, és baixa en calories i de fàcil digestió.

Les jornades gastronòmiques són una oportunitat magnífica per reivindicar la galera com a producte local i de qualitat típic de la mar de les Terres de l’Ebre, així com descobrir-ne les infinites possibilitats que té a l’hora de cuinar-lo.

A les xarxes socials de l’Ajuntament i de Turisme la Ràpita es poden consultar els menús complets, i els telèfons dels restaurants per tal de fer-hi les reserves.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies