HomeSense categoriaAugmenta el nombre d’habitatges començats a construir a l'Ebre respecte de l'any...

Augmenta el nombre d’habitatges començats a construir a l’Ebre respecte de l’any passat

El nombre d’habitatges iniciats a les Terres de l’Ebre respecte de l’any anterior ha augmentat, i han passat dels 93 inicis d’habitatges amb projectes visats pels col·legis d’aparelladors del 2017, als 123 que se n’han registrat des del gener al setembre d’enguany. Segons les dades del Departament d’Habitatge de la Generalitat, el nombre d’habitatges acabats de construir durant estos nou mesos ha estat de 114, en este cas menys que en tot el 2017. 

La comarca ebrenca que més habitatges ha iniciat de gener a setembre del 2018 ha estat el Montsià amb 130 projectes visats, una dada molt superior a la registrada a tot l’any anterior quan en va registrar 49. Els municipis d’esta comarca que més projectes han iniciat han estat l’Ametlla de Mar (18) i Deltebre (10). La segona comarca seria el Baix Ebre, amb 45 nous projectes enfront els 34 del 2017. Finalment trobaríem les comarques de la Terra Alta amb 11 i la Ribera d’Ebre amb 5. Totes dues també superant el nombre de projectes visats respecte de l’any anterior. 

Pel que fa a obres acabades, amb el certificat final d’obra del Col·legi d’Aparelladors, la tendència és a la inversa. Durant el gener i setembre del 2017 a les Terres de l’Ebre van obtenir este certificat uns 289 habitatges, mentre que en estos nou mesos d’enguany n’han obtingut uns 114.

Per comarques, en este cas el Baix Ebre és qui en va registrar més l’any anterior durant este període, 160, i continua sent enguany la que n’obté més, amb 89. En segona posició trobaríem el Montsià, que n’ha obtingut 21, seguida de la Ribera d’Ebre amb 4 habitatges. En canvi, la comarca terraltina no n’ha obtingut cap, mentre que l’any anterior fins a setembre en va tenir 3. 

Claudia Ruiz
Claudia Ruiz
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies