HomeEconomiaCaixaBank i elBullifoundation reuneixen empresaris del sector vinícola a la Terra Alta

CaixaBank i elBullifoundation reuneixen empresaris del sector vinícola a la Terra Alta

CaixaBank i elBullifoundation han celebrat este dijous una jornada del Wine Tour’ sobre el sector vitivinícola de la mà de Ferran Centelles, sommelier d’el Bulli i director de Begudes d’elBullifoundation, al Celler Figueres de Gandesa.

La jornada també ha comptat amb la participació de l’alcalde de Gandesa, Carles Luz, el president de la D.O. Terra Alta, Joan Arrufi, el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep  Gonzàlez, i la directora d’AgroBank a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Carina Termens.

Més de 60 empresaris i professionals del sector cellerer i del sector restauració de Tarragona han assistit a la jornada, que té com a objectiu potenciar la indústria vinícola i exposar els reptes a què s’enfronta el sector vitivinícola de la regió.

Els empresaris participants han tingut l’oportunitat d’escoltar i debatre amb Ferran Centelles, al col·loqui posterior a la xerrada, les tendències del sector vinícola, valors vitivinícoles únics, la seua història i situació, que s’emmarca en l’acord signat entre CaixaBank i el BulliFoundation per analitzar i potenciar la indústria vinícola en un cicle de jornades a diferents Denominacions d’Origen.

L’objectiu de CaixaBank amb aquesta jornada és aportar un valor diferencial als clients de l’entitat i consolidar-se com a banc de referència per als professionals del sector vitivinícola a Tarragona.

“Per nosaltres és un privilegi i un orgull poder celebrar aquesta jornada impartida per Ferran Centelles a Gandesa per posar en valor els vins de la província i fomentar la innovació i el desenvolupament del sector vinícola”, ha recalcat Josep  Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya.

La iniciativa s’emmarca en el conjunt d’experiències úniques i memorables que, a través de CaixaBank Experience, l’entitat ofereix als clients en àmbits com la gastronomia, la cultura, la música i l’esport.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 33 = 36

Últimes notícies