HomeSense categoriaCamarles inaugura el Casal Jove, un espai inclusiu pensat per als jóvens

Camarles inaugura el Casal Jove, un espai inclusiu pensat per als jóvens

CAMARLES // El passat 16 d’abril es va inaugurar el Casal Jove de Camarles i els Lligallos. Un espai pensat i ambientat per a jóvens, amb dos funcionalitats bàsiques: oci i formació. El casal jove és un punt d’informació, un espai inclusiu, amb la mirada d’igualtat de gèneres i fent una cohesió municipal amb els jóvens com a protagonistes. 
Per una banda hi haurà el servei d’informació jove, que serà de dilluns a diumenge des de les 16 fins a les 20 hores, i es faran activitats del municipi, creació de tallers, formacions, ajuts per a estudiants, beques, informació sobre universitats i graus i classes magistrals de fotografia, manualitats, rap i disseny gràfic. D’altra banda, hi haurà el servei d’ocupació amb horari de matí, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, on es faran classe sobre com fer un currículum, una carta de presentació, es faran assessoraments de formacions d’entitats, creació de perfils de recursos humans.
El nom del Casal Jove encara està a l’aire. El Departament de Joventut va decidir que la millor idea per a posar nom fos a través d’una enquesta feta pels jóvens, i a partir d’aquí, el nom més votat serà l’elegit. 

Aida Cid
Aida Cid
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies