HomeSocietatCampredó convoca la X Biennal de Pintura Premi Francesc Llop

Campredó convoca la X Biennal de Pintura Premi Francesc Llop

L’Ajuntament de Campredó i l’Associació Cultural Soldevila convoquen la X Biennal de Pintura Premi Francesc Llop per a artistes de totes les edats.

S’admetran dos obres com a màxim, muntades sobre bastidor o suport sòlid i emmarcades amb una motllura senzilla o amb un llistó de fusta. La mida inferior serà de 61x50cm i la superior de 200 cm en qualsevol eix. Tant el tema com la tècnica són lliures. Les obres no poden haver estat premiades en cap altre concurs.

El primer premi és de 600 euros, el segon de 400 i l’accèssit de 200 euros. El primer i el segon premi compten amb un patrocini privat, l’accèssit va a càrrec de l’Ajuntament de Campredó. Tots dos premis podran ser declarats deserts pel jurat. Les obres guardonades romandran com a propietat de l’Ajuntament del municipi, per ser exposades permanentment en edificis municipals.

El termini d’admissió de les obres serà fins al dijous 11 de gener de 2024. Caldrà lliurar-les a nom de l’Associació Cultural Soldevila a l’Ajuntament de Campredó, de dilluns a divendres de 12 a 14 hores o els dimarts i dijous de 17 a 20 hores. L’obra ha d’anar acompanyada d’un breu currículum de l’autor.

El veredicte del jurat tindrà lloc el dia 12 de gener de 2024. La inauguració de l’exposició i el lliurament serà el dia 14 de gener a les 18 hores a l’Edifici Cultural La C de Campredó. Les obres no premiades es podran recollir en finalitzar l’exposició. Si les obres no s’han passat a recollir, passaran a formar part del patrimoni i de l’Ajuntament de Campredó.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 22 = 30

Últimes notícies