TERRES DE L’EBRE // La roquetera Carme Moya, i l’ampostí Francesc Lluís Vidal, ja tenen la seua cistella Caprabo després de recollir-la durant el matí d’avui a la redacció del Setmanari L’Ebre.
En esta ocasió, Caprabo ha preparat una cistella de productes bàsics, amb un toc gluten free, ideals per acomiadar-nos de l’hivern i donar la benvinguda a la primavera. Les cookies de xocolata, el pa ratllat i les coquetes de blat que hi trobareu a l’interior són d’allò més bones i, evidentment, aptes per a celíacs.
L’assortiment es complementa amb unes ametlles fregides, un brou casolà d’hortalisses, una salsa de tomàquet i un pot de cigrons cuits. També hi ha espai per la higiene i per la cura personal gràcies al gel de bany frescor marí i al gel hidratant corporal d’àloe vera. A més, este mes, la cistella inclou el primer número de 2021 de la Revista Sabor de Caprabo on hi ha tota classe de receptes així com informació sobre alimentació d’allò més interessant.
Caprabo és la companyia més antiga de supermercats, amb més de 60 anys d’història. I representa el supermercat urbà de prestacions amb l’assortiment de productes més ampli del mercat per m2. Es tracta d’una companyia que aposta, de manera contundent per la salut, els frescos, els productes de proximitat, l’estalvi personalitzat, la innovació i el compromís responsable, com a principals atributs d’identitat. Té uns 300 supermercats a Catalunya i botigues de nova generació, preparades per a donar resposta a les noves necessitats del consumidor. Cada dia, més de 200.000 persones compren a Caprabo i més d’un milió de persones utilitzen regularment la seua targeta client.