HomeSense categoriaCiutadans Tortosa denuncia la manca de planificació de l’equip de govern en...

Ciutadans Tortosa denuncia la manca de planificació de l’equip de govern en l’execució de les obres

TOROTSA // El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tortosa, Miquel Albacar, ha denunciat “la manca de planificació de l’equip de govern en l’execució de les obres” i ha assegurat que “la mala gestió causa molèsties als veïns i comerciants i suposa malbaratar recursos públics”. Durant una roda de premsa, Albacar ha detallat el cas del carrer Cervantes i ha explicat que “durant el primer trimestre d’enguany es van eliminar les barreres arquitectòniques, durant el segon es va canviar la xarxa d’electrificació de part de la via i es van reformar les voreres, i a finals d’any es remodelarà de forma integral, cosa que implicarà demolir tots els treballs realitzats”. El portaveu municipal de Cs ha remarcat que “les voreres, acabades de fer, tindran una vida útil només d’uns mesos perquè a finals d’any es tornaran a aixecar i es construiran de nou, el que suposa un malbaratament de recursos i evidencia la mala gestió de l’equip de govern”.

Albacar ha apostat “per planificar les obres i actuar amb el màxim rigor per optimitzar els recursos públics i per causar les mínimes molèsties als veïns i durant el temps imprescindible”. “És evident que qualsevol obra causa soroll i incomoditats, però el que no pot ser és que això s’allargue durant mesos perquè es torna a aixecar un carrer que s’havia reformat fa menys d’un any”, ha explicat. Per al portaveu municipal de Cs, “aquests diners malbaratats, uns 50.000 euros com a mínim, s’haurien pogut invertir en altres barris i pobles de Tortosa com els Reguers o el Raval de la Llet o s’hauria pogut arreglar el camí de Mianes a Vinallop, impracticable per als veïns pel seu estat de deteriorament”.

Per últim, Albacar ha recordat l’aposta de Cs “per millorar i reparar la via pública i deixar de banda grans obres faraòniques, donat l’elevat endeutament de l’Ajuntament de Tortosa” i “per destinar els màxims recursos disponibles per impulsar la reactivació social i econòmica, sobretot dels sectors i famílies més afectats per la pandèmia”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 50 = 58

Últimes notícies