HomePolíticaConstruïm Tivissa, nou partit polític de cara a les municipals

Construïm Tivissa, nou partit polític de cara a les municipals

Una candidatura independent i aglutinadora, creada per tivissans i tivissanes compromesos amb el seu municipi, deslligat d’interessos de partit i amb vocació de servei i millora de la vida de la ciutadania del conjunt del municipi.

Així és defineix la candidatura Construïm Tivissa, que concorrerà a les eleccions municipals del maig de 2023. Al capdavant de Construïm Tivissa, hi ha Joan Cedó, una persona implicada en el món associatiu i esportiu del municipi, compromesa amb els valors solidaris i mediambientals, i impulsor d’iniciatives nascudes a Tivissa i reconegudes arreu del país. Nascut a Tivissa fa 44 anys i amb una llarga trajectòria com a treballador de l’administració pública, Joan Cedó acumula un ampli coneixement sobre el funcionament de les institucions, els organismes i ens locals. Cedó estarà acompanyat per Montse Pagès, que ocuparà el número 2 a la candidatura. “Montse és una dona que aportarà l’experiència adquirida al govern municipal en anteriors legislatures”, ha dit Cedó.

El cap de llista vol destacar que Construïm Tivissa és un projecte amb identitat pròpia. “No som sota les sigles de cap gran partit, sinó que ens presentem als comicis locals de manera independent dins de la plataforma Ara Pacte Local, on estan representades opcions municipalistes que no tenen lligams amb formacions d’àmbit català o estatal”. Joan Cedó també afirma que aquesta és una opció oberta que vol captar el talent i la voluntat de tothom, amb l’única condició que estiguin disposats a treballar de forma constructiva pel municipi. “La candidatura neix amb la intenció d’allunyar-se de la crispació, d’extremismes, de personalismes i de confrontació”, diu. A més el candidat aposta per una política de diàleg, debat d’idees i aportacions on tothom amb ganes de construir tindrà veu i visibilitat.

Construïm Tivissa és un projecte integrador al servei de tota la ciutadania del municipi i disposat a treballar amb la mateixa intensitat per als 4 nuclis de població: Tivissa, La Serra d’Almos, Darmós i Llaberia. Joan Cedó no amaga la preocupació que genera “el deteriorament evident del lloc on vivim i estimem, el poble on viuen els nostres pares, els nostres fills, els nostres avis, els amics i els veïns”. Davant d’aquesta realitat l’alcaldable planteja un pas endavant i un canvi profund en la manera de fer de l’equip de govern municipal, guiat per la transparència, el rigor i l’eficiència en la gestió dels interessos col·lectius. En aquest sentit, la candidatura Construïm Tivissa vol posar a l’abast del municipi tot el talent i el compromís inequívoc per treballar per al bé comú del municipi i les persones que hi viuen.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies