HomeComunicació‘De sol a sol’, una producció de Canal TE que es afronta...

‘De sol a sol’, una producció de Canal TE que es afronta la tercera temporada per a tota Catalunya

L’agricultura, la ramaderia i la pesca continuen sent els eixos principals de ‘De sol a sol’, un programa produït conjuntament entre Canal 21 Ebre i Canal TE amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local. El programa arriba a la tercera temporada amb 13 nous capítols.

El programa està conduït per l’enginyer agrònom i actor Quique Pedret, qui a cada capítol recorre una comarca, en destaca els millors productes de la terra i dona a conèixer la seva història, la seva gent i els seus paisatges. Un programa que fa una radiografia singular del sector a partir del punt de vista humà. A cada capítol es ressegueix el dia a dia d’una persona dedicada al sector primari a més de donar una visió del sector a cadascuna de les comarques.

Tercera temporada: 13 comarques

En aquesta nova temporada ‘De sol a sol’ començarà a la Cerdanya on el programa se centrarà en l’agricultura i ramaderia extensives. Passarà també per l’Alta Ribagorça i descobrirem el cultiu de plantes autòctones per fer remeis naturals i coneixerem les millors zones on trobar bolets. Al Pallars Jussà ens delectarem amb els contrastos en els paisatges, però també per una gastronomia tradicional.

‘De sol a sol’ visitarà també la comarca del Solsonès coneguda com a la terra de les mil masies i coneixerem una de les poques granges de producció porcina ecològica de Catalunya.

També passarem per l’Urgell, el Vallès Occidental, la Selva, l’Alt Empordà, la Vall d’Aran, l’Alt Penedès, el Gironès o la Segarra on coneixerem la seva gent que ens fascinarà amb les seves històries personals. I a la Conca de Barberà, ens fixarem amb les empremtes medievals, però també escoltarem la història d’una generació de tofonaires i visitarem una xarcuteria i carnisseria familiar amb més de 80 anys d’història.

On i quan veure ‘De sol a sol’

‘De sol a sol’ és una producció de Canal 21 Ebre i Canal TE amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local. A partir del 18 de febrer a les 21.30h a la teva televisió local. Fes clic aquí per saber quines entitats emeten el programa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies