HomeSocietatDeltebre celebra la tradicional Festa de l'Arròs a la Finca de Bombita

Deltebre celebra la tradicional Festa de l’Arròs a la Finca de Bombita

Deltebre celebra La Plantada, la Festa de l’Arròs que s’organitza a la Finca de Bombita i que es recupera després de la pandèmia amb l’objectiu de continuar recreant l’essència i la tradició del Delta de l’Ebre. La festa tindrà lloc el cap de setmana del 10 al 12 de juny.

D’esta forma, el dissabte 11 de juny, les activitats seguiran amb la Ruta Literària per la Finca de Bombita, acció que s’emmarca amb les rutes literàries que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Deltebre i l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja per redescobrir racons del nostre territori a través de la mirada i lectura de diferents autors.

Finalment, el dia 12 de juny, diumenge, es duran a terme les activitats de la plantada de l’arròs, amb la corresponent explicació de tot el procés i posant èmfasi a la part més històrica i tradicional. A la plantada l’acompanyaran l’actuació de la Rondalla dels 3 Cantadors i la Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre, el sainet Novios per Internet” a càrrec de la companyia Delta Teatre, i la demostració a càrrec de l’Associació Karate KushinKai sobre la Lluita del Bac i l’ús d’eines per a la defensa.

A banda d’aquestes activitats, també es faran visites amb carro per la Finca de Bombita (de 10.30 a 18.30 hores), passejades amb barquets de perxar i demostració de pesca tradicional, a càrrec de l’Associació de Caçadors Sant Miquel de La Cava, espai de jocs tradicionals per als xiquets i xiquetes a càrrec de l’Associació de Dones, tirades de birles a càrrec del Club de Birles, i ambientacions tradicionals amb la participació de l’Associació de Dones de Deltebre.

A més a més, durant tot el dia també hi haurà un mercat artesanal i de productes típics, com també el servei de restauració amb plats típics del Delta, i mostra d’artesanies del Delta a càrrec de Manolo Escurriola.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 42

Últimes notícies