HomeInfraestructuresDeltebre inicia les obres de recuperaci贸 del bar del Centre Esportiu del...

Deltebre inicia les obres de recuperaci贸 del bar del Centre Esportiu del Delta

Segons comunicat oficial de premsa de l’ajuntament de Deltebre, la darrera setmana es van iniciar les obres de recuperaci贸 del bar del Centre Esportiu del Delta. Aquest equipament es va clausurar al moment del tancament de la piscina exterior, parlem de fa m茅s de dues d猫cades, i segons l鈥檃lcalde de Deltebre, Llu铆s Soler, 鈥渆ra punt de trobada per a molts ve茂ns i ve茂nes que durant el per铆ode d鈥檈stiu venien a gaudir de les instal路lacions de la piscina鈥.

Ara, despr茅s d鈥檋aver recuperat i inaugurat fa un any la piscina exterior, anomenada Agust铆 Ramon Castell脿, es comencen les obres d鈥檃dequaci贸 del bar per聽鈥渃rear un espai de cohesi贸 per a les persones que fan 煤s del Centre Esportiu del Delta i consolidar aquest equipament com a ciutat esportiva i com a punt de refer猫ncia i de projecci贸 de l鈥檃ctivitat esportiva, de la salut i del benestar鈥,聽ha assenyalat Soler.

Les obres tenen una durada prevista de sis mesos, de manera que l鈥檕bertura del bar est脿 prevista a finals del primer trimestre de l鈥檃ny 2023. El projecte contempla la remodelaci贸 i adaptaci贸 del local, incorporant un acc茅s exterior amb escales i tamb茅 rampa, aix铆 com els diferents acabats interiors del bar amb les instal路lacions d鈥檈lectricitat, fontaneria, climatitzaci贸 i ventilaci贸. Tamb茅, a la terrassa, i m茅s enll脿 del seu arranjament, es construir脿 una coberta. El preu d鈥檃djudicaci贸 d鈥檃questes obres ha estat de 179.000 鈧.

El tinent d鈥檃lcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha destacat聽鈥渓es diferents accions de manteniment i de millora que s鈥檈stan efectuant al Centre Esportiu durant aquests darrers anys鈥.聽En aquest sentit, ha recordat la urbanitzaci贸 de l鈥檈ntorn del centre, l鈥檈spai polivalent exterior, la renovaci贸 de les pistes de p脿del, la mateixa piscina exterior o b茅 la instal路laci贸 de plaques fotovoltaiques. A m茅s, com a novetat, aquest dijous s鈥檋an posat en funcionament els banys turcs als vestidors d鈥檋omes i dones del Centre Esportiu del Delta.聽鈥淯n servei m茅s a l鈥檃bast dels m茅s de 1.000 abonats i abonades que avui en dia d鈥檃vui fan 煤s de l鈥檈quipament municipal鈥,聽ha concl貌s el tinent d鈥檃lcaldia.

Durant les setmanes vinents tamb茅 es donaran a con猫ixer noves millores al Centre Esportiu del Delta, tant pel que fa al seu acc茅s per als vianants, amb la construcci贸 d鈥檜na passarel路la, i l鈥檃mpliaci贸 de les m脿quines de la sala de fitness.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 6 = 10

脷ltimes not铆cies