HomeSense categoriaDeltebre invertirà 1.500.000€ per adequar les voreres i eliminar barreres arquitectòniques

Deltebre invertirà 1.500.000€ per adequar les voreres i eliminar barreres arquitectòniques

BAIX EBRE // Esta mateixa setmana l’Ajuntament de Deltebre ha iniciat els treballs d’adequació de la segona fase de les voreres del municipi amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat per als vianants i eliminar les barreres arquitectòniques. En este sentit, s’arranjaran 1.855m2 de voreres, amb la instal·lació de panots, i s’adequaran 96 passos zebra, també amb la millora de la seva senyalització. Paral·lelament es crearan 436m2 de nova vorera en aquells trams inexistents, com el cas del tram escollit per a la realització de la roda de premsa.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “malgrat el context actual, que ha causat l’endarreriment d’esta segona fase, hem de seguir treballant per millorar la imatge de poble del nostre municipi i l’adequació de les voreres és només una de les actuacions que estem posant en marxa en esta línia”. De fet, Soler ha recordat que el pressupost de l’any 2021 contempla més de 6.000.000€ en imatge de poble entre les tasques de manteniment i les noves inversions.

La segona fase d’adequació de les voreres es durà a terme en 10 carrers del municipi: carrer Mestre Fèlix Gràcia (primera fase entre l’avinguda La Pau i carrer Germans Carsi), carrer Mossèn Domènech, carrer Germans Carsi (entre l’Església de l’Assumpció i el carrer Vicente Blasco Ibáñez), carrer Bruc, carrer Pintor Sorolla, carrer Vicente Blasco Ibáñez, carrer Estació, carrer Major, carrer Ramón y Cajal, i l’avinguda Goles de l’Ebre. Soler ha emfatitzat que “amb esta actuació volem fer un municipi més amable i que permeti que la ciutadania pugui caminar pels carrers de Deltebre”.

Per la seva banda, el regidor d’Imatge de Poble, Polítiques Ambientals i Platges, Joan Lucas, ha manifestat que “les obres que estem duent a terme a hores d’ara ens permetran donar solució a diferents punts conflictius i se sumen a l’execució que vam fer l’any 2019, en el marc de la primera fase, i que va permetre millorar l’accessibilitat de fins a 8 carrers del municipi”. En aquella primera fase es va fer una inversió de més de 268.000€, els quals s’han de sumar al 130.000€ d’esta segona fase.

Previsió per als propers anys
Els propers anys restants del mandat es seguirà treballant per adequar les voreres del municipi. En este cas, l’Ajuntament de Deltebre invertirà més d’1.000.000€ per a la millora de l’accessibilitat i que permetrà, entre d’altres, l’arranjament del carrer 1 d’octubre, el carrer Amposta, el carrer Reis Catòlics, l’avinguda Colón, el carrer Mestre Fèlix Gràcia (la segona fase entre Germans Carsi fins al Parc del Riu), el carrer Segre (des del carrer Mestre Fèlix Gràcia fins a Germans Carsi), el carrer Recinte Festiu, la Plaça Vint de Maig, el carrer Generalitat (des de Goles de l’Ebre fins al carrer Robert Graupera), el carrer Unió, i el carrer Havana (des del carrer Balmes fins al carrer Unió).

D’esta manera, entre les diferents fases d’adequació de les voreres municipals, l’Ajuntament de Deltebre haurà invertit al voltant d’1.500.000€ per a millorar l’accessibilitat en els carrers del municipi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 78 = 86

Últimes notícies