HomeSuccessosDenunciada una empresa d'Alcanar per abocaments de residus il·legals

Denunciada una empresa d’Alcanar per abocaments de residus il·legals

Els Mossos d’Esquadra pertanyents a la Unitat Regional de Medi Ambient juntament amb agents de la Policia Local d’Alcanar van denunciar, ahir 26 d’abril, una empresa de gestió de productes pesquers ubicada a la mateixa localitat d’Alcanar, per efectuar abocaments dels residus que generaven directament a la xarxa de clavegueram.

Arran de diverses informacions i queixes, els agents van tenir coneixement que per un dels col·lectors del clavegueram pròxim a l’empresa estaven sortint aigües brutes amb restes de peix.

Un cop en el lloc dels fets els policies van poder comprovar com el col·lector esmentat havia quedat obstruït per aquest tipus de residus, fet que implicava que les aigües sortissin a l’exterior aprofitant la mateixa obertura de la tapa del clavegueram.

Aquesta irregularitat provocava una situació insalubre, embrutant els camps pròxims i generant males olors.

Posteriorment, es va inspeccionar l’interior de l’esmentada empresa i es va poder constatar com efectivament s’estaven abocant les restes generades directament a la xarxa de clavegueram municipal sense efectuar cap tipus de gestió prèvia del residu.

Per aquests motius els agents van denunciar aquest abocament il·legal i trametran el corresponent expedient a l’Agència de Residus de Catalunya, organisme competent amb aquest matèria”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 44 = 49

Últimes notícies