HomeSuccessosDenuncien a Gandesa a un home per dixar morir a diversos animals...

Denuncien a Gandesa a un home per dixar morir a diversos animals per inanició

Ahir 1 d’agost agents de la Unitat Regional de Medi Ambient dels Mossos d’Esquadra van denunciar un veí de Gandesa per deixar morir per inanició diversos animals de la seva explotació ramadera.

Arran de la informació obtinguda durant el patrullatge de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Gandesa, els agents van decidir inspeccionar l’esmentada finca. Un cop en el lloc dels fets, els policies van observar que en la mateixa hi havia un ramat d’unes 80 cabres, 1 cavall i 12 gossos. La majoria dels animals presentaven un estat de descurança important, sobretot el ramat de cabres les quals no disposaven ni d’aigua ni menjar, amb una gran quantitat de paràsits, factors aquests que explicaven l’estat de debilitat i primor important que presentaven.

Seguidament, els agents van detectar que set (7) d’aquests animals ja havien mort i presentaven diferents estats de descomposició, fet que feia pensar que havien mort en dies diferents. Per l’exterior del recinte tancat on estava el ramat, els agents també van detectar diverses restes d’aquests animals les quals havien estat devorades pels mateixos gossos de la finca.

Finalment i davant la gravetat d’aquests fets, els agents van denunciar el propietari de l’explotació i es van ficar amb contacte de forma immediata amb el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, organisme competent en la matèria, el qual decretarà les mesures adients per corregir aquesta situació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies