HomeSuccessosMor l'exjutge i notari de Tortosa Elias Campo Villegas

Mor l’exjutge i notari de Tortosa Elias Campo Villegas

El passat 30 de juliol va morí a Boltaña (Huesca), a l’edat de 95 anys, l’exjutge i notari de Tortosa Elías Campo Villegas. Viudo de Jesusina Güerri i pare de quatre fills, Elías, Susa, Lourdes i Miguel Angel, va exercir primer de jutge i després de notari durant la dècada dels anys cinquanta als setanta a Tortosa, aconseguint tant ell com tota la seva família un arrelament molt especial amb la ciutat, de la que mai s’han desvinculat i on mantenen una casa permanent que els fa venir amb certa assiduïtat.

Elías Campo Villegas, notari i també secretari judicial i jutge, era membre de l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des del 1989, i acadèmic de número de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya.

Natural de Barbastro (Huesca) fou vicepresident del Tribuna Arbitral de Barcelona i director del Servei Jurídic del Col·legi Notarial de Catalunya. El seu fill Miguel Angel va seguir els passos del seu pare en el terreny notarial, i el primogènit, Elías Campo Güerri, és un dels més prestigiosos investigadors espanyols en el camp de l’anatomia patològica, i és doctor en medicina i cirurgia. Una de les entitats que ha expressat el condol a la família ha estat el Montepio de Conductors Sant Cristòfol de Tortosa i Comarques de la que era soci d’honor, així com la junta directiva del Col·legi Notarial de Catalunya.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies