HomeSuccessosDenuncien el propietari d’un gos que estava desatès i malvivint en una...

Denuncien el propietari d’un gos que estava desatès i malvivint en una finca de Xerta

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de la Regió Policial de Terres de l’Ebre, van denunciar administrativament el 21 de març un home de 58 anys a Xerta (Baix Ebre) pel Decret Llei 2/2008 de protecció dels animals.

Els agents van ser coneixedors que hi havia un gos en una finca de Xerta el qual es trobava malvivint i tancat dins d’un recinte.

Fetes les comprovacions van constatar que l’animal estava en unes condicions ambientals insalubres i que el terra estava completament cobert pels seus propis excrements.

Així mateix, el gos compartia espai amb escombraries i diversa ferralla que en el seu conjunt desprenien una olor insuportable.

Davant d’aquests fets, van determinar la urgència en la intervenció de l’animal que, degut al seu estat, es mostrava molt agressiu envers les persones.

Un cop alliberat, va poder ser lliurat a la protectora de referència del territori i els mossos van denunciar administrativament el seu propietari.

Finalment, aquests fets van ser traslladats al Departament d’Acció Climàtica i Agenda Rural el qual determinarà les mesures a adoptar.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 54 = 61

Últimes notícies