HomeSuccessosDetinguts a Castell贸 pel furt de 37 tonelades de garrofes a Amposta...

Detinguts a Castell贸 pel furt de 37 tonelades de garrofes a Amposta i el Perell贸

La Gu脿rdia Civil ha detingut a una persona a Castell贸 com a presumpta autora de diversos furts de garrofes, a l’intentar justificar el transport de la mercaderia sostreta presentant documentaci贸 DUN 2022 d’una parcel路la a la localitat d’Amposta.

El document DUN 茅s una declaraci贸 anual que de manera obligat貌ria ha de realitzar una persona titular de l’explotaci贸 agr脿ria situada a Catalunya. Els agents de l’Equip Roca de Vinar貌s van comprovar que el document valedor del g猫nere contenia dades falses, en tractar-se d’una parcel路la que malgrat la seva gran extensi贸 es trobava en estat d’abandonament, plena de mala herba i amb deu arbres garrofers la producci贸 dels quals estava deixat entre la vegetaci贸 i les branques d’aquests.

La Gu脿rdia Civil van realitzar controls en magatzems i alm脿sseres, confrontant les dades registrades tant en la zona del nord de Castell贸 com al sud de Tarragona, localitzant diversos llocs on aquesta persona havia introdu茂t en el mercat gaireb茅 30.000 quilograms de garrofes obtinguts de manera il路l铆cita, aconseguint un elevat benefici econ貌mic.

Durant la recerca, els investigadors han pogut atribuir-li tres delictes m茅s de furt i un de robatori amb for莽a d’aquest fruit, el g猫nere del qual ha pogut ser recuperat i lliurat als seus leg铆tims propietaris. Les dilig猫ncies instru茂des han estat lliurades en els Jutjats de Vinar貌s.

En una altra actuaci贸 de la Gu脿rdia Civil, un home ha estat detingut pel robatori d’altres 7.900 quilos de garrofa 鈥搇ocalitzades al Perell贸. El detingut les introdu茂a en el mercat amb un document REGEPA a nom de la seva dona.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

30 + = 31

脷ltimes not铆cies