HomeEconomiaDos empreses tecnològiques busquen socis de Terres de l’Ebre de la mà...

Dos empreses tecnològiques busquen socis de Terres de l’Ebre de la mà de T-Valley

El pròxim 30 de maig tindrà lloc al Parador de Tortosa el 2nd Shark Tank de T-Valley. En aquest acte, que se celebrarà a les 18 h de la tarda, dues prometedores startups presentaran les seues solucions tecnològiques. T-Valley pretén reunir, en aquesta segona edició, una trentena d’empresaris i potencials inversors de les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu de captar capital per a aquestes dues empreses del seu ecosistema.

La consellera delegada de T-Valley, Vanessa Troncho posa de manifest que “Els Shark Tanks són una oportunitat única per visibilitzar el treball que estem fent des de T- Valley en el desenvolupament i acompanyament de companyies disruptives“. Troncho assegura també que “res millor que portar empreses concretes que hem finançat o que estem assessorant per entendre com es pot aterrar tot aquest potencial d’innovació a casa nostra. L’ecosistema tecnològic del que sempre parlem ja s’està materialitzant“.

La cita està oberta a tots aquells que s’hagin plantejat alguna vegada invertir en tecnologia o que vulguin conèixer amb més detall com fer-ho des de Terres de l’Ebre. Per obtenir més informació i reservar plaça, es pot fer a través d’aquest enllaç.

En acabar el 2nd Shark Tank tindrà lloc, al mateix Parador de Tortosa, com cada darrer dijous de mes, el Business & Drinks de T-Valley. “Estem molt contents d’anunciar que aquesta activitat de networking i col·laboració ja compleix 10 edicions, tot un èxit per al nostre territori”, afegeix Vanessa Troncho.

A les 19 h del vespre, Vanessa Troncho entrevistarà a Robin Decaux, CEO d’Equito. Aquesta és una startup de tecnologia de tokenització immobiliària per la que T-Valley va apostar farà un any, i que ha estat accelerada per Lanzadera, l’ecosistema d’startups referent a Espanya fundat per Juan Roig, gerent de Mercadona.

L’startup catalana Equito està revolucionant el mercat immobiliari on, a través de la seva tecnologia, permet invertir en immobles tokenitzats des del mòbil, amb una inversió mínima de 100€, i gaudir de la rendibilitat del lloguer dels mateixos sense cap preocupació, ja que l’equip d’Equito s’encarrega tant de la compra de l’immoble, com de la reforma, del lloguer i de la gestió de totes les incidències de les propietats. També per assistir al Business and Drinks és obligatori fer registre previ a través d’aquest enllaç.

T-Valley és un ecosistema empresarial que es dedica a invertir i accelerar projectes tecnològics a les Terres de l’Ebre. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal fomentar la innovació i el desenvolupament tecnològic a la zona, convertint-la en un pol d’atracció per a empreses emergents i talent internacional.

El projecte busca crear un entorn propici per al creixement empresarial, la col·laboració entre empreses i institucions, així com la transferència de coneixement i tecnologia. A través dels seus programes d’acceleració i suport a startups, T-Valley ofereix recursos i assessorament per al desenvolupament i consolidació de noves empreses tecnològiques.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 84

Últimes notícies